Što ću ja dobiti od oglašavanja na Sureddo tržnici?
Oglašavanje na Sureddo tržnici osigurava vam povećanjem potražnje za proizvodima i uslugama koje nudite. Što se više oglašavate online, dostupni ste većem broju posjetitelja, a samim tim i većem broju potencijalnih kupaca.

Mogu li kontrolirati svoje troškove?
Kod oglašavanja na Sureddo tržnici postoji mogućnost kontrole budžeta. Unaprijed se određuje koliko će određeni proizvod ili oglas biti vidljiv, a s prikazivanjem proizvoda ili oglasa prestaje se kada se dosegne taj predodređeni budžet. Cijene i trajanje oglašavanja na Sureddo tržnici vidljive su na cjeniku usluga.

Mogu li moje oglase i proizvode ponuditi i posjetiteljima van Hrvatske?
Vaši oglasi i proizvodi mogu se vidjeti bilo gdje u svijetu. Sureddo tržnica je dvojezični portal, a vaši proizvodi i oglasi dostupni su svim posjetiteljima, ma gdje se oni nalazili.

Mogu li se moji proizvodi i oglasi vidjeti i na mobilnim uređajima?
Naravno. Sureddo tržnica je portal koji je prilagođen i mobilnim uređajima, pa tako posjetitelji i potencijalni kupci mogu vidjeti vaše proizvode i oglase na svojim mobitelima dok se voze javnim prijevozom, šeću ulicom, sjede u parku… Sureddo tržnica otvorena je i dostupna uvijek i u bilo koje doba dana.

Imam osnovni paket. Kako ga nadograditi?
Sureddo tržnica osim osnovnog paketa nudi napredni i premium paket. Za razliku od osnovnog paketa, napredni paket za 5€ po mjesecu nudi mogućnost dijeljenja vaših proizvoda na društvenim mrežama, istaknutost proizvoda na stranici svih proizvoda te pozicioniranje proizvoda na vrhu stranice određene kategorije (kojoj vaš proizvod pripada). Premium paket za 20€ mjesečno dodatno nudi i mogućnost pisanja bloga u kojem detaljnije možete predstaviti sebe, svoj obrt, svoje proizvode i način na koji ih stvarate. Tu su još i mogućnost slanja čestitki, te mogućnost dodatnog oglašavanja putem online letaka (newsletter).