Tips & Tricks – Kako prodavati ručno rađene proizvode

14. 08. 2015.|

Stvarate i prodajete ručno rađene proizvode? Bilo da imate vlastitu web stranicu ili prodajete svoje ručne radove na Sureddo tržnici, jedan od izazova s kojima ćete se možda suočiti je kako doprijeti do potencijalnih kupaca. Postoje društveni mediji, sajmovi, obrtnički sajmovi, e-mail marketing… i lista ide dalje! Kako ćete znati na što da se usredotočite […]

Isključi komentare

Zašto oglašavati proizvode i usluge na Sureddo tržnici?

14. 08. 2015.|

Što ću ja dobiti od oglašavanja na Sureddo tržnici?
Oglašavanje na Sureddo tržnici osigurava vam povećanjem potražnje za proizvodima i uslugama koje nudite. Što se više oglašavate online, dostupni ste većem broju posjetitelja, a samim tim i većem broju potencijalnih kupaca.

Mogu li kontrolirati svoje troškove?
Kod oglašavanja na Sureddo tržnici postoji mogućnost kontrole budžeta. Unaprijed se određuje […]

Isključi komentare

Kreativne ideje za kreativne ljude

22. 07. 2015.|

Oslobodite svoju kreativnost upravo sada i igrajte se s nama. Radite na onome u čemu ste najbolji, a onda, kako biste „to nešto“ pokazali široj javnosti, prijavite se na naš portal.

Isključi komentare

Stvarajte i veselite se stvaranju!

22. 07. 2015.|

Znate vrlo dobro ili barem osjećate da u vama „čuči“ neki potencijal za stvaranjem, ali kako ga osloboditi? Što je to što vas istovremeno tjera na stvaranje, ali i ne dozvoli da to pokažete? Strah od nepoznatog, komentari ljudi koji vas okružuju ili nešto treće? Imajte uvijek na umu - SNOVI STVARAJU BUDUĆNOST!

Isključi komentare

Što su poznati rekli o kreativnosti

22. 07. 2015.|

'Logika će vas odvesti od A do B. Mašta će vas odvesti gdje god to poželite.' Albert Einstein

Isključi komentare

Proizvođači…zna li se dovoljno za vas?

22. 07. 2015.|

Poznati su rekli „Ako nešto radite, a drugi ne znaju za vas, to je isto kao i da ne radite“. Dakle, Web portal je naš „handmade proizvod“. Zavirite u ponudu te se okušajte i sami u prodaji. Sureddo daje priliku svima da unovče svoju kreativnost.

Isključi komentare

Stalno mi postavljaju pitanja zašto?

22. 07. 2015.|

Na pitanja koja počinju sa „Zašto“ uvijek jednostavno odgovorim s protupitanjem „Zašto ne?

Isključi komentare

Oslobodimo vlastitu kreativnost!

05. 02. 2015.|

Od ranog djetinjstva privlačio me ručni, kreativni rad, a tijekom godina ta želja se samo povećavala. Danas, moju kreativnu zbirku čine radovi od nakita, decoupagea i veza do tkanih radova i etno zbirke.

Isključi komentare

Više od 14 godina iskustva

05. 02. 2015.|

Ono što me čini drugačijom od drugih je nakit za muškarce. Ideja za muške prstene je došla, kao i sve najbolje stvari, spontano, a potražnja za njima je i mene začudila.

Isključi komentare